Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Език
Вижте всички статии

Фирма „Феми” облича „Мис България 2023”

Фирма „Феми” облича „Мис България 2023”

Горнооряховската фирма „Феми” ЕООД облече участничките в конкурса „Мис Велико Търново” в кръга за бански и спортни облекла и ще партнира във финала на „Мис България 2023”.

Последното издание на конкурса във Велико Търново даде заявка, че марката „Мис България” връща авторитета и класата си и привлече сериозно внимание от бизнеса и публиката.

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева. Освен първото място, красавицата спечели честта да представя Велико Търново на националния конкурс „Мис България 2023”. Тя бе наградена лично от собственичката на марката „Мис България” Ирина Папазова, която беше част от журито, а короната й бе предадена от миналогодишната Мис Велико Търново и тазгодишен организатор на конкурса Елена Ангелова. На второ място се класира Ванеса Камбурова, а на трето - Даниела Личева. Водещ на събитието беше дизайнерката Елена Христова.

Участничките дефилираха в 3 кръга. Представиха етно колекцията на Модна къща „Елена Христова”. В кръгът с бански костюми и спортни облекла, момичетата дефилираха с линиите Lizabel и GO Fit, предоставени от ФЕМИ ЕООД производство на бельо и бански. Спортните облекла на „Феми” също имат етно елементи и използват стилизирани шевици. Официалните рокли в последното дефиле бяха осигурени от Sevili Style Boutique.

Специален гост в журито беше Гаел Бонел Санчез - бизнесмен, мениджър развитие и продуцент в Nu Boyana Film Studios, който от тази година ще продуцира и организира конкурса „Мис България”.

Домакин на събитието бе Park Hotel RAYA Garden.

В дефилето с бански костюми красавиците, борещи се за титлата, показаха част от колекцията бански костюми на „Феми”, която е актуална това лято.

Бански за всякакви възрасти, тела и вкусове, се опитва да предлага „Феми”. Но все пак модата си е мода, особено на плажа.

Актуалните цветове това лято и при банските са лилаво-цикламено и тюркоазено зелено. Класическите цветове черно и тъмно синьо не излизат от мода никога. Залагаме на по-екстравагантни модели, като двулицеви бански в три части, които могат да се комбинират по няколко различни начина, обяснява управителят на „Феми” Милена Тончева.

Нови принтове, 3D платове, много видове танкини и рокли са включени в колекция 2023. Популярни са горнищата тип „бриджитки”, но много силно навлизат в последните години горнища „меки триъгълнци”. Силно минималистични бански с много изрязани горнища и долнища са актуални сред младите момичета, които искат да покажат по-голяма част от тялото си. За по-пищните дами се предлагат цели бански, при които модната заигравка е в интересните гърбове.

    

Бъдещето на търговията като цяло е в електронните магазини. Но банските остават малко встрани от тази тенденция. Това е чувствителна стока, която се мени всяка година. Трудно е да прецениш дали новият модел ще ти стои така като стария бански. Затова повече хора предпочитат да купуват бански по традиционния начин, за да премерят и да се убедят, че им стои добре, обяснява още Милена Тончева.

Източник: Регнюз: https://www.regnews.net/news/16841499467085/gornooryahovskata-firma-femi-oblicha-mis-balgariya-2023

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари