Регистрация | ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на тел: 0888 331 658
     
BG
BGN
  • BGN
  • EUR
Филтри

Категории с падащо меню

Какво бельо предпочитат мъжете и защо

Дата: 11 Мар 2015

 Съвременното разнообразие на мъжко бельо дава голяма свобода на мъжете в техния избор. Дали да изберете свободен или стегнат по тялото модел, дали да е от памук, вискоза, микрофибър или полиестер, е въпрос на комфорт и личен избор. Съществува голяма палитра от модели на мъжко бельо и тук ще разгледаме основните - слип, боксер, стринг, джок, както и междинни варианти между тях.

 

Слипове - в типичния случай краят на крачола стига до началото на пакета. Задната част на слипа, обикновено е изработена от цяло парче плат. Има голямо разнообразие от отвори в предната част, а може и да нямат отвор въобще. Слипът може да бъде ​плитък - с тесен страничен шев и ниска талия, класически - впит, със странична ширина от 5-6см, или дълбок - с по-висока талия и широк по двата странични шева.

Боксери - свободно бельо, осигурява покритие, но не и поддръжащ пакет. Крачолите на боксера обикновено падат широко доста под дъното на пакета. Почти винаги имат отвор отпред, някои с копчета, някои - без. Това често е стандартният избор на униформените мъже, а и на тези, които не обичат стегнато бельо. Друг вариант на мъжкия боксер е впитият модел, стегнат по тялото, с крачол и пакет, без отвор отпред, с външен или вътрешен ластик.

Боксер-слип - По-секси изглеждащата комбинация от слип и боксер, предлага най-доброто от двата модела и осигурява поддръжащ пакет. Крачолите на този вид боксер не падат свободно, а са плътно по крака и са малко по-къси, което им печели прозвището „квадратни“. Повечето нямат отвор отпред.

Стрингове - или по-известни като прашки. Мъжките прашки добиват все по-голяма популярност и все повече мъже намират за удобство да носят такова бельо. Разнообразни са моделите на мъжки стрингове - от такива, които в предната си част имат вид на слип, а задната е силно изрязана, до стрингове, изцяло само на пакет със странична и задна тънка лента.

Надяваме се да сме помогнали поне малко на мъжете, които са объркани от вариациите в моделите при избора на бельото си. И така, кои са любимите Ви и защо - оставяме на Вас да решите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе