Регистрация | ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на тел: 0888 331 658
     
BG
BGN
  • BGN
  • EUR
Филтри

Категории с падащо меню

Статии

„Феми” пуска детски маски за първия учебен ден

Дата: 11 Сеп 2020

„Феми” пуска детски маски за първия учебен ден

Прочети още →

Дарение за областните болници в Горна Оряховица и Велико Търново

Дата: 13 Апр 2020

Управителят на фирма Феми ЕООД - Милена Тончева направи дарение на Общинските болници св. Иван Рилски - гр. Горна Оряховица и д-р Стефан Черкезов гр. Велико Търново Дарени са 1600 бр.маски за многократна употреба и защитни облекла специално изработени за медицинският персонал. 

Прочети още →

В новините по БНТ 1 за производството на предпазни маски

Дата: 31 Мар 2020

Интервю с управителката на Феми ЕООД по БНТ 1 за производството на защитни маски.
 

Прочети още →

Феми” организира производство на защитни маски

Дата: 16 Мар 2020

„Феми” организира производство на защитни маски, въведе строги мерки за защита на работниците си.
 
 
Прочети още →

Фирма "Феми ЕООД" облече участничките в „Мис Търновград 2019”

Дата: 17 Дек 2019

На проведеният на 06.12.2019 конкурс в Park Hotel Raya Garden – Велико Търново, избраната за лице на "Феми ЕООД" и "Лизабел" - Елица Йорданова стана и победителка в конкурса

Прочети още →

Конкурсът „Мис Търновград 2019” ще се състои на 6 декември!

Дата: 24 Ное 2019

 Фирма Феми ЕООД ще облече участничките в „Мис Търновград 2019” с новата спортна линия G.O.Fit. В туровете по бански ще се представят и някои от моделите на лятната серия. Бляскавият конкурс се подготвя от продуцентът и риалити звезда Кирил Вълчев – Скалата.

Прочети още →

Недостигът на кадри все повече спъва бизнеса в страната

Дата: 17 Сеп 2019

Недостигът на кадри все повече спъва бизнеса в страната

Милена Тончева
РК Горна Оряховица

https://www.rotary-bulgaria.org/новини/1142

Прочети още →

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО СКОРОСТНО ИЗКАЧВАНЕ СТЪЛБИТЕ КЪМ ПАМЕТНИКА НА СВОБОДАТА

Дата: 27 Авг 2019

Национално честване Шипченска епопея - 23 август

Ето ги победителите от НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО СКОРОСТНО ИЗКАЧВАНЕ СТЪЛБИТЕ КЪМ ПАМЕТНИКА НА СВОБОДАТА – 23 АВГУСТ 2019 г.

 

Прочети още →

„Феми” прави тениски за състезание по стъпалата на Шипка

Дата: 13 Авг 2019

200 тениски дарява горнооряховската фирма за бански и бельо „Феми” ООД за участниците в състезанието за скоростно изкачване на стъпалата към Шипка, с което започва кулминацията от Националното честване на 142-та годишнина от Шипченската епопея. Скоростното изкачване на стъпалата е предназначено за ученици. То ще е на 23 август и започва в 10:30 часа от Подхода към Паметника на свободата.

Прочети още →

Новата спортна линия на Феми

Дата: 01 Авг 2019

Аеробика, зумба, табата и йога на открито подготвят в Горна Оряховица

Първите по рода си тренировки на открито подготвя екип на Дамския фитнес център „Блуминг“ в Горна Оряховица. Началото ще бъде поставено през почивните дни, когато във Вилно селище „Балканъ“ в с. Калайджии ще бъдат проведени занимания по йога, табата, зумба, аеробика... Идеята е подобни тренировки да се правят и в град Горна Оряховица, като се очаква графикът за тях да е готов до седмица-две. 

Целта ни е да покажем на всички, че никога не е късно човек да се погрижи за себе си. Клиентки са споделяли, че трудно са решили да влязат в зала, защото се притесняват от външния си вид и да не би другите да ги погледнат с насмешка. От този порочен кръг трябва да се излезе. Нашата философия е, че спортуването е не само с естетична  цел, но и, дори най-вече, със здравословна. Затова и работим в посока организирането на спортни уикенди и тренировки на открито в града, разказа собственичката на Дамския фитнес „Блуминг“ и фитнес инструктор Елеонора Маркова, която, заедно с Жанета Богомилова, раждат идеята. 

Във Вилно селище „Балканъ“ тя ще проведе първата от няколкото тренировки – лека аеробика за разгряване на телата. Следва Жанета Богомилова с натоварваща тренировка табата. Кардио тренировка зумба ще води Мария и накрая за разпускане е йогата с Иван. 

Няма възрастови ограничения към хората, които могат да се присъединят към тренировките на открито. Това е наш принцип – не делим хората на активно спортуващи и неспортуващи. Важното е всеки да направи нещо за себе си, така че всички са добре дошли, казва Елеонора Маркова. 

Планът е подобни спортни уикенди да се провеждат периодично във Вилно селище „Балканъ“, а в графика на инструкторите ще бъдат включени и тренировки на открито в гр. Горна Оряховица. Така ще бъде дадена още една възможност пред горнооряховчани за достъпен спорт.

 

По време на първите открити тренировки ще бъде представена и новата спортна линия на фирма „Феми”. От около половин година утвърденият производител на бельо и бански костюми работи по спортно облекло, предимно за фитнес. Моделите ще бъдат показани за първи път във Вилно селище „Балкан”, като за модели ще бъдат използвани инструкторите на откритите тренировки. Следващата седмица спортната линия на „Феми” ще бъде представена и на Модна фиеста „Албена”.

 Статията е от http://www.regnews.net 

Прочети още →
«1 2» Страница 1 от 2
Върни До Горе