Регистрация | ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на тел: 0888 331 658
     
BG
BGN
  • BGN
  • EUR
Филтри

Категории с падащо меню

Колко много е прекалено много

Дата: 26 Фев 2015

 

 

Или: Колко сме склонни да харчим за бельо?

 

 

Първо, естествено, е важно с колко пари разполагаме и за какво обичаме да ги харчим. Повечето хора имат любими неща, които купуват с особена охота, понякога дори и без да имат абсолютно никаква нужда. Някои обичат обувки, други - аксесоари, трети - нещо друго.
 

Ако говорим за невманиачените, средностатистически потребители на бельо, мисля, спокойно можем да кажем, че харчим не повече от 10-15 лв за брой боксер и 5-15 лв за бикина. Дори и да харчим много за бельо, всички имаме лимит и то трябва да е нещо много специално като плат, изработка или дизайн, за да оправдае по-висока цена. Уникалността на дизайна, както и ограничеността на количествата е голям фактор, защото знаем, че притежаваме нещо, по-малко обикновено. Склонни сме още да плащаме повече за ръчно изработени елементи, а защо не и за продукти местно производство - за да подкрепим малкия бизнес и бутиковото производство.

 

Но оставяйки настрана фактора “готино“, бельото, в крайна сметка, трябва да има някои основни функции, а именно - да бъде удобно, сравнително издържливо и най-вече да е конструирано съгласно особеностите на мъжкото и женското тяло.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе