Регистрация | ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на тел: 0888 331 658
     
BG
BGN
  • BGN
  • EUR
Филтри

Категории с падащо меню

Конкурсът „Мис Търновград 2019” ще се състои на 6 декември!

Дата: 24 Ное 2019

Нов, нестандартен и бляскав конкурс подготвя продуцентът и риалити звезда Кирил Вълчев – Скалата.

 

 

За първи път се предвиждат няколко дни от предварителни турове, които да разкрият в по-голяма пълнота като качества, талант и заложби на красавиците.

 

 

Скалата споделя: “Навсякъде от години се толерира и рекламира само опаковката, без да е ясно качеството на съдържанието. Съвременната култура дресира поколенията в безлични и апатични потребители или просто продукти за консумация. Ето защо заради тази отчайваща ситуация съм длъжен да създам продукт, който да стимулира и разкрива нуждата от придобиването на качества и умения за всички онези дами, та и дори и младежи, които искат да имат достойнство, качества и пълноценност.

Предвиждаме кулинарна вечер, в която участничките ще разкрият своите умения в кухнята под ръководството на представителя на българската асоциация на професионалните готвачи Шеф Машков и Фит Шеф Трухчев – финалист Hell Kitchen. От особена важност за всеки човек е да практикува поне едно от изящните изкуства. За целта във вечерта на талантите нашите участнички ще пеят, танцуват, рисуват, рецитират и играят откъси от пиеси под ръководството на мениджърката на проекта Никол Стоянова НИККА, певица и музикален мениджър, и Яница Русева – преподавател и певица по поп и джаз пеене. Разбира се, не можем да минем без акцент върху промотирания от мен повече от 20 години фитнес. За целта съм предвидил тур от атлетик перформенс с участието на многократния шампион по културизъм Орлин Стоянов”.

 

Предварителните кастинги за Мис Търновград 2019 продължават !Набираме уастнички !

 

Конкурсът ще се състои на 6 декември в Park Hotel Raya Garden – Велико Търново.

Източник Официалният сайт на Велико Търново

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе