Регистрация | ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ на тел: 0888 331 658
     
BG
BGN
  • BGN
  • EUR
Филтри

Категории с падащо меню

„Феми” прави тениски за състезание по стъпалата на Шипка

Дата: 13 Авг 2019

200 тениски дарява горнооряховската фирма за бански и бельо „Феми” ООД за участниците в състезанието за скоростно изкачване на стъпалата към Шипка, с което започва кулминацията от Националното честване на 142-та годишнина от Шипченската епопея. Скоростното изкачване на стъпалата е предназначено за ученици. То ще е на 23 август и започва в 10:30 часа от Подхода към Паметника на свободата.

„Феми”, която отскоро разработва и собствена марка облекла за фитнес G.О.FIT, е сред многото фирми и институции, които подкрепят честванията. „Колкото повече хора подкрепят едно такова начинание, толкова по-успешно и въздействащо е то”, смята шефката на „Феми” Милена Тончева, която иска да популяризира събитията от програмата и сред жителите на Великотърновска област. Тя е съпричастна към честването и като част от ръководството на „Ротари Горна Оряховица – Лясковец”, тъй като „Ротари” активно помага за организацията на събитията, напомнящи за епопеята на Шипка.
Националното честване се провежда под патронажа на президента на Република България. Тази година се отбелязват 142 от Шипченската епопея  и 85 години от откриване на Паметника на свободата. Проявите в Габрово и на връх Шипка  са от 21 до 26 август, а кулминацията ще е на 23 и 24 август.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе